Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Selamat datang ke laman blog kawe (saya). Apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan sesiapa mahupun mana-mana pihak. Ia hanya pandangan peribadi. Laman ini juga menggunakan / dilampirkan keratan, rencana, dan sumber daripada akhbar-akhbar tempatan. Terima kasih kerani sudi bertandang ke laman MyView @ ramboview.blogspot.com

Jumaat, Jun 04, 2010

Saiful diliwat - Pakar bedah


MOHD. SAIFUL


KUALA LUMPUR - Laporan klinikal dan laporan kimia berhubung sampel yang diambil daripada dubur Mohd. Saiful Azlan Bukhari mengesahkan kewujudan air mani dan DNA dua lelaki yang menunjukkan berlaku kemasukan zakar ke dalam dubur pengadu.

Perkara itu disahkan pakar bedah am Hospital Kuala Lumpur (HKL), Dr. Mohd. Razali Ibrahim selaku saksi pendakwaan kedua yang memberi keterangan dalam perbicaraan liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim di Mahkamah Tinggi di sini semalam.

Razali merupakan antara tiga pakar perubatan yang menjalankan pemeriksaan serta mengambil sampel daripada dubur Mohd. Saiful ketika pengadu datang membuat pemeriksaan di HKL pada 28 Jun 2008.

Beliau yang disoal Peguam Cara Negara 11, Datuk Mohamed Yusof Zainal Abiden berkata, setelah meneliti kedua-dua laporan tersebut, beliau merumuskan ia adalah konsisten dengan cerita pengadu yang dirinya telah diliwat.

"Dengan kedua-dua laporan ini sekarang, saya boleh katakan adanya kemasukan zakar dalam dubur pengadu walaupun tiada sebarang kecederaan, trauma atau kesan koyakan pada duburnya disebabkan penggunaan pelincir," katanya yang baru semalam ditunjukkan dengan laporan kimia tersebut oleh pihak pendakwaan.

Kosmo! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Katakan sesuatu yang rasional yang akan mengatasi emosional..